Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, October 26, 2015

Lapar kalu, jangan tengok! (。•̀ᴗ-)✧



Muahahaha... lagi entri yang dah basi comin' up!
Masa besday mak yang ke-79 haritu kan, kiteorang adik-badik berkumpul sesambil berpotluck. Biase le kannn... aktiviti potluck tu wajib sebab kiteorang memang suke makan harhar 。゚(TヮT)゚。 Meh nengok apa kiteorang bawak!

Sayur goreng campur ni besday gal yang request saya buat. Bangga, bangga hagaga...!

Takkan lew nak makan sayur je kannnn... jadik saya buat ayam goreng rempah ni jugak!

Ini ayam bakar kakak saya yang bawak.

Kari telur ni pun di'request' oleh besday gal. Tapi kakak saya yang kena masak thee...

Hat sambal belacan ni pun besday gal yang ndak tapi macamana daa boleh lupa nak bawak ulam kahkah.. teruk betul tahap ingatan la ni!

Yang ni kami tak bawak. Besday gal yang sediakan sebab dia nak kami kuruih makan buah aja. Mana aci... .·´¯`(>▂<)´¯`·.

Dimsum blackpepper beef dengan chicken sodap ni abang den yang bawak! Dia masak kat pasar tani, haha!

Tahun ni punye kek ada spesel sikit ecehhhh... bangga Wan Dolly ek bila cucu yang keje kat SR tu belanja kek idaman sejibik. Sodappppp!!!! 5 minit licin! Bukan besday gal yang habiskan tapi kiteorang! Hahaha.. lepaih ni mesti mak sorok kek kannn??? Dah boleh baca firasat tu heh!

HAPPY BIRTHDAY MOMMMMMM!!!!!
CAYANG MAK 18 JUTA KALI! ( ˘ ³˘)♥



Signature

7 comments:

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .